Van több ezer jegyzetem OSX NOtes alatt. Hogyan lehet egy másik AppleID-val rendelkező gépre áttenni? Lehetséges? Még a mentés és exportálás lehetőségét se látom.
www.icloud.com oldalon belépsz, megnézed hogy milyen formában ajánlja fel letöltésre a jegyzeteket (feltételezem, hogy iCloud-ba vannak mentve a jegyzetek). Hátha feltölthető ez a másik Apple Id létrehozása után, a www.icloud.com oldalra belépve.
Az "iPhone költöztetése" is lehet egy megoldás, de az visz mindent.
Majd írd le, ha sikerült és hogy milyen módon.
iMazing ingyenes változata hátha lehetővé teszi ezt a funkciót.
Apple Support oldalán csak olyan megoldást találtam, ahol egyesével történő exportálás van, legalábbis a leírás alapján úgy tűnik.
Kijelölésnek meg az a veszélye, hogy egyrészt nem biztos hogy hagyja exportálni a kijelölteket, másrészt pedig véletlenül lehet törölni esetleg a kijelölteket, ez meg kellemetlen.
Ezt találtam (Google jelenítette meg a kereséskor, de ezt lehet hogy Mac esetén írják):
Can I transfer notes from one Apple Account to another?
Assuming both accounts belong to you, just go into the notes settings and add the second iCloud account. Then you can just drag and drop between them.
If both accounts don't belong to you, you can always export/share them manually over email/text/airdrop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!