Win11 alatti Paint-ben háttér színe, ill. átlátszósága másnál is szoftverhibás?
Napokban kezdtem használni Windows 11 alatti Paint rajzolóprogramot. Előtte céges gépen Win10 volt, otthonin is az van (jogtiszta), azzal semmi hiba.
A Win11 alatti Paintben azonban időnként hiába állítom a háttérszínt átlátszatlanra, akkor is átlátszó marad. Vagy pl. időnként hiába állítom át más színre a háttérszínt, nem veszi észre, hogy átállítottam, megy tovább az előzőleg beállítottal.
Elég sokoldalúan és sok feladatra szoktam használni a Paintet, de ez így most totál csalódás. Furcsa, hogy egy ekkora cég hogyan adhat ki ekkora hibával olyan szoftvert, ami ráadásul az oprendszer része (árukapcsolása), gyakorlatilag lejáratják vele fő terméküket is.
Van vmi hibajavító kiadás, amivel ez megjavul?
(A Paintet annyira készségszinten használom 20+ éve, hogy fel se merül bennem, hogy mindössze én volnék ügyetlen.)
Szoftveresen amúgy működne, hogy Win10-es Paintet átrakassak Win11 alá? (Lehet-e külön telepíteni, mint egy sima szoftvert, ami nem a Windows telepítőcsomag része?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!