Üdv.kaptam egy gépet 3 éve amin rajta volt alapból a windows most ujratelepitettem az egészet és kéri a kulcsot de sosem vettem meg rajta volt alapbol nem vagyok informatikai zseni nem tudom mi történt nem tudok háttér szint se állitani. Mi történt?
...vagy nincs aktiváló kulcs az alaplapi chipben, és ki kellett volna nyerni a registryből az aktiválókulcsot a még működő rendszerből az új telepítése előtt...
Az ugyanis nem derült ki, hogy milyen eredetű a Windows és a PC paraméterei sem...
#5 de akkor "megvette"
de bios keyel telepítésnél fel sem dobja a home/pro/educat választó ablakot, a kulcshoz valót telepíti.
Matrica kód meg utoljára win7 nél volt 15 éve...
De a win7 frissítés már lezárult.
4# de akkor amikor megvettem a gépet akkor rajta volt alapból
Sose vettem meg a Windows-ot.
Szia,
Legegyszerűbb, ha felmész a hardverapró.hu-ra
Én itt szoktam beszerezni:
Itt találsz kismillió emberkét aki aktiváló kulcsot árul. A legszimpatikusabbat kiválasztod és veszel tőle. kb. 2000 HUF. Azzal aktiválod.
Előtte nézd meg mit raktál fel, milyen verziót. Home vagy Pro, stb.
Így nézd meg: Gépház --> Rendszer --> Névjegy
Itt a Windows-specifikációk szakaszban megtalálod.
Ahhoz vegyél kulcsot.
Utána, ha megvan Gépház --> Frissítés és biztonság --> Aktiválás
Itt ha van lehetőség megadod az új kulcsot és aktiválás. Ha nincs akkor kattints a Másik kulcs megadása lehetőségre. És ott folytasd.
Ha aktiváltad akkor tudod majd a hátteret is módosítani, addig sajna nem. És még sok mindent ne fog engedni, addig plusz a jobb alsó sarokban ott lesz a figyelmeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!