A háttér fekete, hiába álítottam be háttérképet, miért lehet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy sejtésem, hogy amiatt lehet, mert letöltöttem a RainWallpaper-t, aztán használtam is, de utánna letöröltem. Aztán beálítottam egy háttért, és 10 mp kb azt mutatja,, aztán fekete lesz a háttér. Megnéztem a beállításokban a személyreszabásnál, ott azt a háttért mutatja, hogy be van állítva, amit én raktam be. Megpróbáltam azt, hogy újraindítottam a laptopot, de ugyan az lett az eredmény. Nem tudom, mit tehetnék. Ha valaki tud, segítsen kérem.2020. dec. 29. 13:26
1/8 anonim válasza:
Ha azóta más szoftveres dolgot nem csináltál, ami fontos, akkor nézd meg, van-e a RainWallpaper installálásakor készült rendszer-visszaállítási pont.
2/8 Szirty válasza:
"de utánna letöröltem"
Hogy törölted le?
Közönséges törlés, vagy szabályos uninstall volt?
Előbbi esetben előfordulhat hogy továbbra is fut egy szolgáltatás ami a hátteret akarja cserélni csak éppen te felszántottad és besóztad a helyet ahonnan venné ezeket...
3/8 A kérdező kommentje:
És azt hogyan tudom megnézni? Rákerestem "A rendszer-visszaállítás használatára", ott mutat lépéseket, viszont külön hogy tudom megnézni, hogy a RainWallpapernál készült-e rendszer-visszaállítási pont?
2020. dec. 29. 15:43
4/8 A kérdező kommentje:
Szirty, csak közönséges törlést végeztem a fájlkezelőben, majd a kukából is kitöröltem. Sejtettem, hogy ez talán nem elég, de nem vagyok jártas ilyen dolgokban.
2020. dec. 29. 15:45
5/8 A kérdező kommentje:
Még felhozza a tálcán, ha beírom a "RainWallpaper setupot", nem tudom akkor csak simán töröljem le, vagy valami mást kell csinálni? A hozzá tartozó dolgokat letöröltem.
2020. dec. 29. 15:49
6/8 Szirty válasza:
Szabályosan uninstallálni kell.
A file kezelős törlés igen barbár módszer és problémát okozhat. Fentebb leírtam miért.
Én feltelepíteném újra, majd uninstallal leszedném.
7/8 A kérdező kommentje:
Le van töltve egy program, ami véglegesen törli a fájlokat, a 10bit uninstaller 10, de a RainWallpaper nincs közte. Pedig még a régebbi dolgok is rajta voltak, amire azt hittem, hogy kitöröltem. Most valamiért magától megnyilt a RainWallpaper, és rendesen látazik a háttér, amit beálítottam. Nem merem bezárni a RainWallpapert, nehogy megint csináljak valamit. Az ununstaller10 helyett hogy tudnám eltávolítani véglegesen a RainWallpapert?
2020. dec. 30. 19:10
8/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre úgy néz ki, hogy mostmár minen rendben a laptopommal. Köszönöm a segítséget.
2020. dec. 30. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!