Csicsky kérdése:
Hogy tudom egy kép hátterét kicserélni?
Figyelt kérdés
Adott egy kép, aminek ki kell cserélnem a hátterét. A jelenlegi hátteret el tudom távolítani, erre vannak online programok, ezt nem gond megcsinálni ezekkel. A kérdésem az lenne, hogy aztán ezt a képet miként tudom ráhelyezni az új háttérre? Az XnView Classic for Windows képszerkesztővel próbáltam (Verzió 2.48), de valahogy nem ment vele. Megnyitottam benne az új hátteret és háttér nélküli képet is, de ezt nem tudtam rendesen rámásolni a háttérre. Ugyanúgy másolódott, mintha lenne háttere. Mi a megoldás?tegnap 17:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!