Win 10 -ről 11 -re való frissítés hogy iktatható ki
végleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy a Win 10-ről 11 re való frissítés hogy iktatható ki végleg? Folyton frissíti magát és 10 nap van rá, hogy visszaállítsam.
Mondjuk jobb ha nem frissülnek. Egyetértek #9 csak késtem :D
dec. 6. 14:48
12/24 anonim válasza:
#6 Majd akkor is mond mikor egyszer reggel Win11-re kelsz. Velem megtörtént 2x is ;)
dec. 6. 19:17
13/24 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. Sajnos apum gépén van ez a dolog, csak segíteni akarok neki, mert jobban testszik neki a win 10. Nem tudom, hogy rányomott e valami frissítésra és azért kéri vagy alapból olyan win 10 volt a gépén, ami automatice frissíti. Az biztos, hogy többszöri win 11- ről való visszaállítás után is mikor estére úgy hagyta a gépet tévézés közben vagy elment valahová mikorra visszajött már újra win 11-re frissítette magát automatikusan. Több helyen próbáltam iktatni az automatikus frissítéseket, de nem tudtam. Köszönöm a tanácsot. A Windows Update blokkoló v1.8 -at kipróbálom.
dec. 7. 18:33
14/24 anonim válasza:
Arra vigyázz hogy az ilyen blokkoló hackelő dolgokkal több kárt okozhatsz akaratlanul mint amit el akartál kerülni.
Ezzel könnyedén és végleg kikapcsolható a windows update"
Elég elindítani a programot egyszer és utána tudni fogja a dolgát, automatikusan indul a windows- al, vagy meg kell csinálni a bonyolult metódust is az automatikusan induló feladatokkal?
Köszönöm.
dec. 7. 19:22
16/24 anonim válasza:
#15 Ezzel több kárt tudsz okozni. Csak kapcsold ki a TMP 2.0-t ahogy írtuk.
dec. 7. 20:21
17/24 anonim válasza:
Elég egyszer elindítani (ki kell választani 32 vagy 64 bites a rendszer).
Utána 1 gombnyomás és blokkolja az updatet (érdemes alatta kipipálva hagyni a "szolgáltatások védelme" részt).
Ezután mikor a programban pirosra váltott az update, akkor soha az életbe nem fog már frissíteni.
A kis programot célszerű azért ott hagyni valahol, és ha mégis frissíteni akarsz (meggondolod magad) ugyanígy egy gombnyomással visszakapcsolható.
Évek óta használom, nem volt semmi gyanús tevékenység, se vírusjelzés, se semmi (ellenőrízhető virutotal-al is).
Én ajánlottam a progit kérdező, használd nyugodtan ;)
dec. 7. 20:29
18/24 anonim válasza:
Ja amúgy nem indul alapból a windows-al (nincs rá szüksége). Ha egyszer benyomod a gombot akkor működik. Ahogy írtam később akár vissza is kapcsolhatod (de ha úgy hagyod akkor örökké ki lesz kapcsolva az update).
dec. 7. 20:33
19/24 anonim válasza:
#16 Nem tud nagyobb kárt okozni, mint a windows frissítései.
dec. 8. 09:49
20/24 anonim válasza:
#19 Soha nem volt gondom Windows frissítéssel, de azzal, hogy nem frissítettem, igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!