Win11 21H2 verziót telepítettem, ez majd frissíti magát az 22H2-re?
Amúgy most telepítettem, nem régebben. Ez nem támogatott gép, 21H2 még rámókolható volt. Akkor nem tanácsos használni, veszélyes lehet így? Maradjak win10-nél még?
Win11 24H2 gondolom nem tehet C2D-s gépre tenni...?
Gondolom laptopról van szó. Ha a 21H2 ment rajta akkor a 24H2 is menni fog.
Pendrive-ról is lehet telepíteni nem csak DVD-ről. Rufus-szal rá lehet tenni pendrive-ról is nem támogatott gépekre is a Win.11-et, de a 24H2-öt már nem lehet amelyikben nagyon régi proci van, pl. Core Duo CPU-knál sem csak a 23H2-öt.
"Ez nem támogatott gép,..."
Ezt eddig nem írtad, arra ne is várd, hogy verzió frissítés értesítést küldjön.
Mondok neked egy jót. Mókolva felteszed rá a Win.11 Enterprise LTSC 2024-et ha nem nagyon régi a processzorod. Telepítés után ezt a licenc kulcsot kell megadni és akkor Win.11 IoT Enterprise LTSC lesz belőle aminek 10 év támogatása van. CGK42-GYN6Y-VD22B-BX98W-J8JXD
Innen lelehet tölteni magyar nyelven is.
Köszönöm.
Hát igen C2D, az annyi...
Közben beszereztem egy WINDOWS 10 LTSC ENTERPRISES_OEM_x64FRE_hu-hu.iso telepítőt. Ezt megpróbálom.
Igazából csak irodára használom már csak a C2D gépem, arra ez elmegy.
Nincs kedvem új gépet venni, van most egy laptop, egy pc.
A WINDOWS 10 LTSC E. legalább támogatott pár évig még, mit tudtok?
A 6-os válaszomban adtam linket amiben mindegyik LTSC benne van.
Ha telepítetted a 2021-es LTSC-t ezt a kulcsot írd be és IoT LTSC lesz belőle ami 2032. jan. 13-ig támogatott.
QPM6N-7J2WJ-P88HH-P3YRH-YY74H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!