Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win11 22H2 vagy 21H2?

Win11 22H2 vagy 21H2?

Figyelt kérdés
Windows 11-em van, 21H2 verzió. Pár napja a windows automatikusan frissítette az új 22H2-re, eddig szándékosan halasztottam. Állítólag tavaly decemberben vagy most januárban sikerült kiküszöbülni a hibáját, miszerint lassította a játékokat. Szerintetek váltsak vissza az előző verzióra vagy akkor nyugodtan hagyjam már fent ezt?

2023. márc. 4. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg már javították.
2023. márc. 4. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában már nem panaszkodnak. Úgy néz ki, hogy sikerült a javítás.
2023. márc. 4. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Szia uram,

használj Windows, 7-et csak, előtte javítsd ki a kernel, hibáit!

2023. márc. 5. 03:13
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Ja tényleg k*.rva nagy ötlet a Windows 7 játékra, lévén hogy az új játékok fele el sem indul már rajta DirectX 12 támogatás hiánya miatt. Vannak még ilyet retardált ötleteid?

Én két ilyen játék lassulós esetről tudok. Ez elején az AMD procisok szívtak, de 2 héten felül érkezett rá a hotfix.

És nem rég volt egy olyan, hogy a GeForce Experience szoftver akinél fent volt Win11 alatt tapasztaltak lassulást néhány játéknál.

De ezt már másnap kijavíthatta aki akarta, úgy hogy felrakta legújabb beta változatot, vagy egyszerűen törlte a GeForce Experience -t. Amúgy se feltétele a meglétének hogy játszhasson valaki. Elég a driver.

Nekem egyik se jelentkezett, mert Inteles vagyok és csak a drivert rakom fel az nVidiának.

2023. márc. 5. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!