Win 10 -ről 11 -re való frissítés hogy iktatható ki végleg?
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy a Win 10-ről 11 re való frissítés hogy iktatható ki végleg? Folyton frissíti magát és 10 nap van rá, hogy visszaállítsam.
Köszönöm.
Ha nem nyomsz rá a "win11 letöltése" gombra hanem a "maradok win10 en" gombot választod akkor jövő novemberig nem frissít.
Persze ha már egyszer rányomtál hogy frissítsen 11 re akkor nehezebb elmagyarázni neki hogy mégse.. 😃
Az egész windows updatet azért nehéz letiltani, mert visszakapcsolja magát.
Plusz a másik probléma hogy akkor pl a defender vagy alkalmazások se frissülnek.
De 7-esnek igaza van működik így is.
Én viszont ezt a kis programot ajánlom
Ezzel könnyedén és végleg kikapcsolható a windows update, és van olyan menü is hogy a "szolgáltatások védelme" bekapcsolva marad (így a defender stb továbbra is frissülnek).
Egyet is értenék de a defi kevés ramot használ (mondjuk mihez képest), én nem szívesen rakok fel külön programokat, de ez egy biztos - én csak biztos programokat használok (amikor csak rákényszerít a ms). Ennyi.
De frissülnek amúgy amit küldtem feljebb (8) az képes full kikapcsolni az updatet és frissül minden más ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!