Kaphatok vírust azután, ha már letöltöttem egy fájlt, de meg még nem nyitottam?
Sziasztok!
Lehet elég hülyén hangzik a kérdésem, és értelmetlen, de egyáltalán nem értek ilyen szempontból a számítógépekhez és a gondolat, hogy vírust kaphatok kissé aggaszt.
Nem titok, az Adobe After Effects egy gondolom crackelt verzióját töltöttem le kb egy éve fájlokba, majd félre raktam, mert nem tudtam hogyan kell tovább menni, hogy meglegyen az applikáció maga. A videó szerkesztés ismét elkezdett érdekelni mostanában, így leültem ma a gép elé és ahogy kattintgattam, megtaláltam a fájlban hol lehetne az applikációt letölteni. Ha rányomok a mappára, abban benne van az applikáció és mikor rányomok, akkor felhozza hogy “az app a tömörített fájlokra támaszkodhat” és itt két lehetőség van a “futtatás” és az “összes tömörített fájl kibontása”. A kérdésem igazából az lenne, hogy ez így biztonságos e? (Már nem emlékszem milyen oldalról töltöttem le sajnos) illetve az, hogy ennyi idő után, és ha sikerül megnyitnom kaphatok tőle vírust? Eddig nem történt semmi, ezért sem vagyok benne biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!