Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A vírusirtó mely Dll-t zabál?

A vírusirtó mely Dll-t zabál?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a legújabb AVAST Prémium vírusirtót. Régen is az volt, csak nem Prémium fokozatú, de most kaptam egy ilyen ajándék kibővítést a szolgáltatótól. Fel is tettem, megy is rendesen, de mióta feltettem:

Minden nap valamilyen hiányzó DLL fájlról jön értesítés!

MINDEN NAP, MINDIG MÁS FAJTA HIÁNYZIK!

Mi történik?!

Írtam a szolgáltatónak - semmi válasz!

Van valami ötletetek, mi lehet a megoldás erre a jelenségre?

#vírusirtó #hibaüzenet #Avast #AVAST Prémium #Hiányzó dll fáj
ma 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Avast hiányolja a dll-t, vagy valamilyen más program? Mert ha esetleg tört programok is vannak telepítve vagy futtatva nálad, és abból valamit karanténba rakott vagy törölt az Avast, akkor az is lehet a hiba.
ma 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Maga a számítógép hiányolja. Minden bekapcsoláskor mást.
ma 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
fizesd ki mondjuk és ne lopj!
ma 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Próbáld ÉRTELMEZNI amit írtam Te lángész!

Értő olvasás 2. osztályos tananyag...

ma 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy egyébként aktivált, frissített Windows 10-ed vagy 11-ed van, akkor a világon semmi szükség az Avastra és a többi szemétre. Ezek általában több kárt okoznak egy magánszemély általános célre használt gépén, mint amennyi előnyük van. Ha tudod használni az internetet és nem kattintasz ész nélkül mindenre és nem dőlsz be a klasszikus csalásoknak, az sokkal jobb védelem, mint amit az Avast tud.
ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!