Hogyan tudom a microsoft gyermek fiókot teljesjogű felnőtté alakítani?
Nem is tudom hol kezdjem a probléma leírását. Illetve nem is biztos hogy amit kérdezek megoldaná az alap probkémát.
A fő gond az, hogy a gyereknek minecraft kellett a gépére. Ahhoz meg microsoft fiók kell.. Mivel a gyerek gyerek, gondoltam logikus a gyermek fiók létrehozása....
A gyermek fiók tragédia, semmit nem lehet vele kezdeni. Már a minecraft legális megvásárlását sem lehetett vele megoldani. De órák alatt azért sikerült megvenni, feltelepíteni, elindítani.
Itt jött a kegyelemdöfés: a játék rettenetesen le van korlátozva mivel gyerekfiókkal lett regisztrálva.. a gyerek meg közli 10 óra szarakodás és tizen x ezer forint elköltése után, hogy nem jó.
Értem én hogy nem jó. És a probléma okát a mictosoft gyerek fiókban látom. Nem tudom mit csináljak vele és hogyan, És egyáltalán a játékban ez automatikusan megoldja a dolgot, vagy ott is kell valamit babrálni órákig.
Arra is gondoltam hogy törölni kéne gyerekfiókot és újat létrehozni neki, de mi történik ekkor a megvásárolt és hozzárendelt játékkal?
Ha vaki világosan, szájbarágósan meg tudná mondni mit csináljak az nagyon jó lenne.
A megvett játék fiókhoz kötődik, azt átmozgatni nem lehet. Új regisztráció esetén újra meg kell venni.
A súgó egyszerű megoldást javasol, a gyerek fiókban az életkort úgy kell megadni, hogy az 18 évnél idősebb legyen. Ekkor váltana automatikusan a korlátozott gyerek fiók is teljessé, amikor eléri ezt a dátumot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!