Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van félnivalóm a Windows 11...

Van félnivalóm a Windows 11 operációs rendszertől?

Figyelt kérdés

Holnap le fogom cserélni a régi laptopomat egy újra, amin Windows 11 Home rendszer van telepítve. Végülis mindegy, hogy rendszer nélküli gépet veszek, vagy rendszerrel, hisz amúgy is raknék rá windowst, és kulcsot is vennék hozzá, szóval anyagilag ugyan ott vagyok, mint ha rendszer nélküli gépet vennék magamnak.

A kérdésem, hogy hogyan működik a Windows 11? Van valamilyen olyan dolog, amitől tartanom kellene? Azt is hallottam, hogy a Windows 10 rendszert már a modern hardverek nem kezelik megfelelően, így nem is gondolkodom abban, hogy 10-esre cserélem a 11-eset. Windows 10-el szerelt gépet meg már nem is nagyon látok a boltokban. Mindenképp boltból vásárolnék a garancia miatt, mert volt már, hogy jól jött laptopoknál, mert megadta magát a wifi adapter, és nem ment a wifi, vagy olyan forró volt a gép alapjáraton, hogy ha odatartottam volna egy tojást, rántotta lett volna belőle. Minden választ előre is köszönök!

Tehát hogy hogyan működik most a windows 11, mi a különbség a 11 és a 10 között, és minden, amit tudnom kell.

nov. 4. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#8 Neked ezek szerint nem volt szerencséd a Windows Millenium-hoz, vagy a Vista-hoz.
nov. 5. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
#11 A Vistához volt. Az is egy kalap kaka, de a 11-hez képest egy álom.
nov. 5. 07:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megrögzött Mac-es vagyok, de van windowsos gépem is néhány feladatra. Win11-et tettem rá. Féltem nagyon, mert a Win95, 98 és társaival való küzdés után voltak előítéleteim a windows rendszerrel. De nagy pozitív csalódás lett a Win11! Ha az ember nem gyilkolja direkt mindenféle vírussal, p0rn0val, stb akkor egy teljesen stabil, jól működő rendszert kap.
nov. 5. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:
14%

A 10-hez képest sokkal elcseszettebb a 11.

nov. 5. 11:51
 15/15 anonim válasza:

Miért elcseszettebb?

Nekem nagyon pozitív csalódás volt, a 10-et kényszerűségből használtam,szerintem az volt elcseszett, a 11 sokkal szebb, átláthatóbb, kézreállóbb.. A 10-et soha nem tudtam megszokni, ez 1 délután alatt.

nov. 26. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!