Van félnivalóm a Windows 11 operációs rendszertől?
Holnap le fogom cserélni a régi laptopomat egy újra, amin Windows 11 Home rendszer van telepítve. Végülis mindegy, hogy rendszer nélküli gépet veszek, vagy rendszerrel, hisz amúgy is raknék rá windowst, és kulcsot is vennék hozzá, szóval anyagilag ugyan ott vagyok, mint ha rendszer nélküli gépet vennék magamnak.
A kérdésem, hogy hogyan működik a Windows 11? Van valamilyen olyan dolog, amitől tartanom kellene? Azt is hallottam, hogy a Windows 10 rendszert már a modern hardverek nem kezelik megfelelően, így nem is gondolkodom abban, hogy 10-esre cserélem a 11-eset. Windows 10-el szerelt gépet meg már nem is nagyon látok a boltokban. Mindenképp boltból vásárolnék a garancia miatt, mert volt már, hogy jól jött laptopoknál, mert megadta magát a wifi adapter, és nem ment a wifi, vagy olyan forró volt a gép alapjáraton, hogy ha odatartottam volna egy tojást, rántotta lett volna belőle. Minden választ előre is köszönök!
Tehát hogy hogyan működik most a windows 11, mi a különbség a 11 és a 10 között, és minden, amit tudnom kell.
Vannak benne új dolgok, de talán legfeltűnőbb és idegesítőbb régi használóknak a start menü középre rakása szerintem, amit vissza lehet állítani. A másik talán az, hogy a jobb gomb lenyomására ikonok nem jön fel az a menü, ami szokott, de ez is elővarázsolható.
Nekem egyébként eddig nem volt semmi gondom vele.
De tud új dolgokat is, főleg az új hw-k miatt, és a mobilos környezetben megszokott dolgokat is jobban beépítik.
"rengeteg helyről lehet hallani, hogy milyen rossz a Windows 11."
Akárcsak a Win 10-ről, amikor kivezették a Win 7-et. De a Win 7-ről is sok rosszat lehetett hallani, amikor kivezették az XP-t. Majd amikor a 11-et vezetik ki, ugyanezek a hangok fogják azt isteníteni, és szarozni az éppen aktuálist. Ez egy ilyen folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!