Windows 11 home (dobozos) licence csak az alaplap cseréig használható?
Honnan veszed ezt a rémhírt?
Természetesen továbbvihető ha van ms fiókod.
Csupán egyértelműen akartam tudni, mert pl itt : [link] vannak olyan termékek, melyeknél azt írják, hogy alaplapcserég él...
De pl itt : [link] számomra egyértelmű hogy a dobozosnál nem úgy van, mint az első linkeltnél, bár ott sem írják mindegyiknél.
Tehát a lényeg, hogy a dobozos verziónál annyiszor használom a kulcsot, amennyiszer csak újratelepítem és teljesen mindegy, hogy mennyiszer változik a konfiguráció, mert semmit nem számít.
Köszönöm a válaszokat, így már egyértelmű és nyugodtabb vagyok.
Ui.: A dobozosnál nem kell ms fiók sem?
Az első linken csak OEM és elektronikus licencek vannak,de azokat is át lehet vinni másik gépre MS profillal.
A dobozos FPP (box) verzió a linkelt első oldalon is 58 000-től indul :)
"alaplapcseréig él a licensz"
Olcsó húsnak híg a leve.. 😌
Ezen a linken található 20-30 ezer köztiek egyike sem FPP? Még akkor sem aminél az van írva hogy "dobozos"?
#6:
Mindegyik linken vagy egyértelműen írják, hogy OEM licenc, - vagy írják a gyártó cikkszámot (KW9-00641), ami ugyanazt jelenti.
A "dobozos" ezeknél csak annyit jelent, hogy adnak hozzá telepítő DVD-t dobozban...
Személy szerint mindig a legfrissebb telepítőt tölteném le a hivatalos weboldalról:
Az aktiváló termékkulcsot pedig külön szerezném be. (magánszemélyként valószínűleg a lehető legolcsóbb forrásból)
"dobozos = adnak hozzá telepítő DVD-t dobozban"... 🤣🤣🤣
Floppyn nincs? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!