Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kezelik sokan bűnként,...

Miért kezelik sokan bűnként, bűnös dologként a Windows ujratelepítését?

Figyelt kérdés

Életem során viszonylag sok ilyen emberrel találkoztam, főleg a közeli ismerősök körében.

Azt hozzákell tenni hogy nekem az utolsó néhány évet leszámítva sosem voltak ötős erős gépeim. Így elég hamar/gyakran eljutottam arra pontra hogy annyira lassú volt a gépem hogy nem tudtam már mit kezdeni vele ujra kellett húznom a rendszert. Ez az idő 3 és 6 hónap közt volt mindig. Bár azt hozzákell tennem hogy volt lehetőségem megtekinteni az ilyen ismerőseim gépeit, és egyik dolog ami szemet szúrt az hogy az övéké sokkal gyorsabb gépek voltak, illetve ők általában egy-másfél év alatt hajtottak bele annyi üzemidőt mint én 3 hónap alatt.

nov. 3. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10- A legfontosabbat kihagytad: megbízható, fizetős, jól beállított védelem! Ez nagyon lényeges szempont, bár a többség azt mondja, hogy ott a Defender, minek? Aztán sír, hogy trójait kapott, jó, ha nem zsarolóprogramot. Ami még lényeges, hogy milyen géped van, mert a 100-200 ezres laptopok eléggé gagyik, de megveszik, aztán jönnek a bajok. Akik járatosabbak a számitógépes világban, azok jól tudják, hogy az 500 ezres külföldi haszált laptopok az igazi jó gépek.
dec. 14. 23:11
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Amikkel megvoltak ezek a lassulási hibák azok mind 100 ezer és az alattiak voltak. Az előző 200 volt. A mostani 260. Ezeknél már eltűtek ezek a lassulások.
dec. 16. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!