Google Naptárba esemény csoport létrehozása?
Az alábbi lépésekkel létrehozhatsz új naptárt, amely például a névnapjaidat tartalmazza.
Nyisd meg a Google Naptár alkalmazást a telefonodon.
Koppints a bal felső sarokban lévő három vízszintes vonalra (a menü megnyitásához).
Koppints a „Naptárak” lehetőségre.
Koppints a „+” gombra a naptárak listája alatt, majd válaszd az „Új naptár” lehetőséget.
Add meg az új naptár nevét (például „Névnapok”) és ha szeretnél, adj hozzá leírást is.
Koppints a „Létrehozás” gombra.
Most, hogy létrehoztad a névnapok naptárát, hozzáadhatsz eseményeket ehhez a naptárhoz.
Koppints a „+” gombra, hogy új eseményt adj hozzá.
Add meg az esemény részleteit, például a névnap időpontját.
A naptár kiválasztásához görgess le, és válaszd ki a „Névnapok” naptárat.
Koppints a „Mentés” gombra.
Mostantól a névnapjaid az általad létrehozott naptárban lesznek, és könnyen nyomon követheted őket.
Köszönöm a választ!
Akárhogy is keresem, amikor rámegyek a három vízszintes vonalra, nem hoz fel ilyen lehetőséget, hogy "Naptárak" és "+" gomb.
Amiket ott felhoz az
- a naptár nézetének módjai,
- frissítés,
- a fiókok, amik hozzá vannak szinkronizálva a naptárhoz, itt lehet ki- be kapcsolni a csoportokat, hogy mik jelenjenek meg,
- beállítások
- és súgó.
Semmilyen új naptár hozzáadása funkciót nem találok az alkalmazásban.
Viszont böngészőn keresztül, a calendar. google. com oldalon már sikerült ilyen lehetőséget találnom és sikeresen létre is tudtam hozni a "Névnapok" esemény csoportot!
Ennek tudatába, hogy végre tudom hogy néz ki a funkció, kezdtem el keresni az alkalmazásba ismét, viszont még mindig nem találom sehol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!