Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állíthatom vissza a...

Hogyan állíthatom vissza a Signal üzeneteimet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja letöröltem a telefonomról a signalt. Most megint kéne, leszedtem újra, bejelentkeztem a fiókomba. Látszanak a régi csoportjaim a kezdőoldalon, de az üzenetek maguk nem, ha belemegyek a beszélgetésbe, üresnek mutatja. Illetve az új üzeneteimet sem kapom meg, amiket azóta írtak, hogy újra beléptem.

Tapasztalt valaki már hasonlót? Mi lehet a hiba és hogyan tudnám megoldani?

Köszi előre is!

tegnap 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Signal az P2P titkosít, és a feloldó kulcs a telefonon van. Ha letörölted, akkor törölted azt a kulcsot is. Tehát, hiába lenne meg az üzenet, vissza fejteni nem fogod tudni. Tehát nincs üzenet.

Signal pont, hogy ebben erős (ellentétben köhöm.. Telegram), hogy CSAK te tudod feloldani az üzenetet és CSAK azzal a kulccsal, ami nálad volt.

tegnap 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Vagyis nincs lehetőség a korábbi üzeneteket visszakapni?

Viszont az új üzeneteket meg kellene kapnom, nem? Vagy azt is ennek a kulcsnak a hiánya okozza?

ma 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!