Samsung okostelefonról nem tudok szöveges üzenetet menteni. Hogyan, milyen programmal lehetne átmásolni ezeket a fontos üzeneteimet számítógépre,adathordozóra az eredeti dátummal együtt?
Wondershare MobileGo 4-es verzió. Már a 8-asnál tartanak, de minél újabb annál több felesleges dolog kerül bele és használhatatlanabb.
Vagy pl. MobilEdit Forensic, ami képes XML, TXT, ... változatban is lementeni és akár később visszamásolni.
A MobilEdit Forensic ahogy írtam többféle módon képes lementeni.
Hogy az ékezetekkel mit kezd, azt nem tudom, de pl. XML formátumban használtam amikor kellett jó pár éve. Külön a telefonszám, külön az érkezési idő, esetleg az üzenetközpont száma is, amin keresztül jött és ha volt név is társítva, akkor talán még az is.
Egy ismerősnek mentettem a másikkal (MobileGO) nemrég ilyen adatokat, úgy emlékszem ott is ment az XML formátum.
Ezt pl. Total Commander nézőkéjével vagy akár böngészővel is meg lehet nyitni és bár nem grafikus honlapon látszanak az adatok, de szerintem áttekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!