A férjem podcasteket szokott hallgatni munka közben. Eddig egyszerűen működött, csak letöltöttem neki a youtube-ról mp3-ba és rátettem a telefonjára(y2mate), de most órák óta próbálkozom és semmilyen oldalról nem engedi. Mi lehet az oka?
"de youtube-ról hivatalosan akkor sem engedne letölteni, ha fizetnék érte"
A fizetős verzió többek között a letöltés lehetőségét is adja.
Néha ismerősömnek se engedi arról a mp3 letöltőoldalról, amit használni szokott, talán hamarosan engedi majd.
Másik megoldás, hogy hátha megtalálható valamilyen központi podcast-helyen is és akkor podcast-lejátszóval lehetne figyeltetni, így az alkalmazásban tudná hallgatni. Ha már próbáltad akkor elnézést.
Köszönöm a válaszokat. Az az érdekes, hogy ma reggel egy csomó más oldalon is megpróbáltam és mindenhol vagy hibát ír ki letöltésnél, vagy meg sem mozdul. Van 1 hónap ingyen youtube prémiumom, ha azzal is meg lehet csinálni(valamiért úgy emlékeztem, hogy semmiképp nem engedélyezett legálisan az onnan való letöltés), akkor használom azt, aztán hátha megjavul, frissül.
3-as! Az a baj, hogy a férjem nem mai gyerek, nem igazán ért az alkalmazásokhoz, sőt magához az internethez sem, próbálom megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy csak egy play-t kelljen nyomnia a telefonján. :)
5-ös!
Jó tipp ez is, csak lövésem sincs, hová lehetnek még esetlegesen feltéve. Politikai beszélgetéseket szokott általában hallgatni(Ultrahang, Magyar Hang, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!