A rockstar games-nél milyen lehet dolgozni?
Valóban nem. A tesztelés nagyon nem ugyanaz, mint amikor szabadidődben játszol egész nap. Mondjuk találsz egy hibát, hogy az egyik pályán az egyik karakter bokáig el van süllyedve a talajban, de csak időnként. Akkor fél napod elmegy azzal, hogy újrakezded/újratöltöd a játékot 20x, és megfigyeled, milyen csillagegyüttállásnál jelentkezik a hiba. Felveszel rá egy hibajegyet, a fejlesztő kijavítja, aztán megint 20x kipróbálod, hogy megjavult-e. Vagy lehet olyan is, hogy nem manuálisan csinálod, hanem automata tesztet írsz rá, és közben magát a játékot nem is látod.
Szóval 3-as, vigyázz, mit kívánsz, mert még teljesül :)
Lélekölő.
Annak való, akinek "nincs élete" (és nem is szeretné, hogy legyen), és nem okoz neki gondot brutálisan túlhajtania magát.
Én semmiképp nem dolgoznék ott. Igaz, hogy egy valag pénzt lehet keresni, de ... nem érné meg, hogy tönkremenjek. Hosszabb távon meg semmiképp nem tartható. Van életem, vannak hobbijaim, vannak barátaim, van egy csodálatos barátnőm, és szeretem élvezni az életem. Még a durván terhelhető játékfejlesztők között is rengeteg a kiégett ember, sokan köztük alkoholisták, vagy szerhasználók lesznek, és jobb esetben csak pár évet veszítenek az életükből, rosszabb esetben akár maradandó nyomot is hagyhat az életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!