Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mondanátok jó szoftvert...

Mondanátok jó szoftvert szkenneléshez?

Figyelt kérdés
Windows 10-es használok és a szkennerhez nem adtak szoftvert erre a célra.

okt. 8. 06:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
okt. 8. 07:46
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm! Azt elfelejtettem írni, hogy ilyen nyomtatóm van, nem tudom az számít-e: [link]
okt. 8. 08:14
 3/11 gentoojedi ***** válasza:
29%

[link]

Amúgy a gyári szkennerszoftverrel mi a baj?

okt. 8. 20:51
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm! De melyik gyárira gondolsz? Én nem kaptam hozzá semmilyen szkennelő programot.
okt. 9. 06:10
 5/11 gentoojedi ***** válasza:

#De melyik gyárira gondolsz?

Amit a termék gyártója ad.

Minden márkának a saját hivatalos honlapján fent van az összes driver és szoftver. Ehhez a szkennerhez még ocrező is van.

Én nem kaptam hozzá semmilyen szkennelő programot.

Szóval a neten a hivatalos helyről megtalálás nem megy.

Akkor úgy kellett volna kiírni a kérdést, honnan tudom letölteni ennek a készüléknek a szkenner szoftverét.

Tessék:

[link]

A lepontozó bizottságnak küldök egy gyors lefolyású gyomorrontás átkot. :P

okt. 9. 07:33
 6/11 anonim ***** válasza:

a nyomtatókhoz vásárláskor jár egy telepítő cd,amivel felinstallálod a működéshez szükséges drivereket. Ha automatikus telepítést választasz,akkor mindent feltesz,majd ezután kell a kábellel a géphez csatlakoztatni.

Így a saját szkenner progi is használható.Én a Hp nyomtatómmal gond és hiba nélkül tudok ezzel a gyári progival szkennelni

okt. 9. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Ez így igaz. Nem túl életszerű, hogy egy szkennelős nyomtatóhoz ne adnának szkennelő drivert. Ha külön nincsen hozzá, akkor nyilván a nyomtató driverével együtt települ.
okt. 9. 10:00
 8/11 gentoojedi ***** válasza:

#6 és #7

Feltételezem a kérdező a készüléket nem újan vásárolta, hanem valahogy hozzá jutott. Használtan vette/örökölte/kapta stb. Ebből kifolyólag nem kapott hozzá lemezt.

Ez nem az a típusú készülék, amit magánember csak úgy otthonra vesz.

Az más kérdés, amikor majd szembesül vele, hogy nem is olyan olcsó mulatság fenntartani még ha olcsósított utángyártott tonert is vesz bele. Meg ugye ebbe már külön dobegységet is kell háromtonerenként venni.

okt. 9. 10:18
 9/11 gentoojedi ***** válasza:

Előzőhöz javítás:

...amit magánember ÚJAN csak úgy otthonra vesz.

okt. 9. 10:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Így igaz, nem újonnan vettem, hanem egy iroda felszámolásából vettem meg. CD-t nem kaptam hozzá.
okt. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!