Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows alapon böngészővől...

Windows alapon böngészővől védett videó rögzítése lehetséges-e?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete egy videosorozatot rögzíteni tudtam az Alt-win-R kombinációval és az OBS is rögzítette hanggal, képpel. Most már nem. Nyilván levédték. Egy olyan tananyag, amit megvettem sokszázezerért, de már csak pár napig érhető el, közben egy csomó minden miatt (tényleg okom volt rá) nem tudtam végigmenni rajta. Tudom, hogy szerzői jogok, meg minden, de van-e bármi megoldás, hogy videóképpel és hanggal tudjam rögzíteni - és most tényleg feltételezzétek a jóhiszeműségemet - saját magamnak. (Amúgy is látszódik a képernyőn a böngészűmben a fotóm, meg minden, szóval lebuknék, ha görény akarnék lenni a legvégén.) Köszi a segítő válaszokat előre is!

szept. 22. 19:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát, ha még sosem láttál Linuxot, akkor lehet, hogy nem lesz egyszerű.

Le kell tölteni valamelyik diszrót, javaslom a Xubuntut, abban biztosan nincs Wayland alapból. Bebootolni, letölteni valamelyik képrögzítőt, belépni böngészővel a weboldalra, és megpróbálni rögzíteni.

szept. 23. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem tudod idetenni a linkjét, vagy regiszrált?

Amúgy WmCapture-t próbáld redszergazdaként indítani.

szept. 23. 11:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Facebook védett videót mentettem WmCapture-val. (redszergazdaként)
szept. 23. 15:30
 24/24 A kérdező kommentje:
WMCapture sem működött. Jelszóval védett saját oldalon van, valamint kódolva van a videó is. Minden rögzítés fekete képernyőt eredményez. Végül már 2 napja kamerával rögzítem, így a kifizetett pénzemért legalább egy számomra megfelelő alkalommal végignézhetem, ha már eddig nem volt rá időm. Köszönöm a támogató hozzáállást a segítői szándékkal érkezőknek. Van, amit kiprbáltam, van, amit képességeim hiánya és az idő hiánya miatt nem tudtam megpróbálni. A fapados verziónál maradtam.
szept. 25. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!