Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » BIOS-ból mindig a legfrissebbe...

Ricsi1977 kérdése:

BIOS-ból mindig a legfrissebbet kell feltelepíteni? Jelenleg az alap van, de azóta vagy 10 update volt már..

Figyelt kérdés
aug. 25. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Azért ma már nem akkora dráma egy bios frissítés. Ha lehet ne közben legyen áram szünet, de más komoly pára nincs vele.

#7 Ennek ellenére nem kell cserélgetni, ha fent van az új Agesa (hivatalos) verzió az úgy fasza, ne piszkáld.

aug. 25. 23:13
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Azért ma már a bios frissítés nem bonyolultabb, mint egy egyszerű szoftver feltelepítése. A lényeg az, hogy ne menjen el az áram közben, laptopot csak bedugott táppal frissítünk.

Én még frissítettem flopyról biost. Ott azért nem volt elég az, hogy ne menjen el az áram, azon is aggódni kellett, hogy a lemez se legyen rossz. Éppen ezért bios frissítést mindig vadonatúj lemezzel csináltam, de a pakliban így is bent volt, hogy valami félremegy. Na azokban az időkben még könnyen lehetett ajtótámaszt csinálni az alaplapból. Ahhoz képest ma már gyerekjáték.

aug. 26. 08:34
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
erdemes mindeg figyelni adtak e ki es mindeg legfrissebbet hasznalni, betakat nem erdemes feltenni csak indokkal, valoban leirjak mit tartalmaz adott frissites
aug. 26. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!