Ricsi1977 kérdése:
BIOS-ból mindig a legfrissebbet kell feltelepíteni? Jelenleg az alap van, de azóta vagy 10 update volt már..
Figyelt kérdés
aug. 25. 18:19
1/13 anonim válasza:
Ha működik nem piszkáljuk. Ha valamibe belefutsz (pl. egyes spécibb játékok, hardverek) ami miatt kell az upgrade akkor piszkáld.
2/13 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem a legújabbat🤣🤣 reméljük nem fog meghalni
aug. 25. 18:22
3/13 anonim válasza:
Alapszabály, hogy BIOS-t csak akkor frissítünk, ha muszáj (mert pl nem támogatja azt a procit, ramot, amit használni akarunk, vagy ha konkrét hibát tapasztalunk, amit a frissített BIOS old meg).
"If it's working, don't touch it"
4/13 anonim válasza:
Nem vagyok IT-s de azt tudom hogy ha ott félbeszakad akkor nyekk az alaplapnak 😃 Ìgy jobb nem hozzányúlni
5/13 A kérdező kommentje:
Bekapcsolt megy minden🤣
aug. 25. 19:31
7/13 A kérdező kommentje:
Vagy inkább vissza rakjam a régit? Nehogy valami baj legyen?
aug. 25. 19:56
9/13 anonim válasza:
Jézusom dehogyis ,minden egyes àllìtàs baromi nagy kockázat. Ez nem valami játék hogy nyomogatni kell
10/13 anonim válasza:
Azt azért meg kell jegyezni, hogy manapság a BIOS frissítésnek van értelme. Ryzen és Intel CPU-knál is adnak ki gyakran frissítést stabilitás javítására, most például 13 és 14. generációs Intelekkel van elég nagy gebasz, amire adnak ki BIOS frissítést (de ez csak felületi javítás, mert hardveres a probléma). Emellett AMD egy socket-be több generáción keresztül ad CPU-t, így kell az update hogy újabb proci működjön a régi lapban. Intelnél ilyen gond nincs, mert ők akkor sem teszik kompatibilissé az új CPU-t az előző generációs lappal, ha simán megoldhatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!