Mióta nem lehet alkalmazásokat frissíteni ha legfrissebb IOS nincs fent? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
IOS 12.1 változata volt fent, nagyon rég nem frissítettem...
Mostanában kezdett gyanús lenni, hogy hetekig egy alkalmazásra se volt frissítés, "minden alkalmazása naprakész"...
Pedig kevés még az olyan alkalmazásom is, amelyekhez IOS9 verziónál magasabb rendszer kellene...
Mihelyt a legújabb IOS 12 alverzió-frissítést feltettem, rögtön megjelent 35 frissítendő alkalmazás...
Azzal is hasonló történt, aki még mindig IOS 10 változatot használ, vagy ő tud még frissíteni alkalmazásokat? Ezt eddig még soha nem tapasztaltam, hogy ilyen szinten IOS verzióhoz lenne kötve az alkalmazás, sokáig használtam IOS 10 alatt a telefont, nem frissítettem, pár hónapja van fent a 12 változat is...
2019. febr. 26. 18:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!