Hogyan lehet iPhonon lezárolni az alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
iPhone 8-om van es egy csomoszor oda kell adnom személyeknek,viszont vannak olyan képek,videók,mappák,alkalmazások amiket nem szeretném ha nyitogatnának.(ez mar parszor megtortent)Eddig nem is tartottam rajta igazan semmit de mostmar nagyon sok olyan dolog van amit nem mutogatnek es itt nem illegalis vagy intim dolgokra hondolok csak egyszeruen ez az en lelki vilagom es meg szeretnem ovni csak nem tudom hogyan.Kerlek segitsetek nem tudom hogyan lehetne,senki sem tud semmit igy gondoltam itt is probalkozom.Elore is koszi2019. febr. 9. 17:13
1/3 anonim válasza:
app store-ban keress olyat, h app locker
2/3 A kérdező kommentje:
Kerestem de nem talalok.Egyszeruen nincs(vagy csak engem utal xd)
2019. febr. 14. 23:23
3/3 anonim válasza:
Szia
A beállitásokban van olyan funkcio hogy irányitott hozzáférés ez lezárja az alkalmazást és nem tud majd belőle kilépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!