Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok ìrni egy dokument...

Hogyan tudok ìrni egy dokumentumba?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy tanfolyamot online. Ott vannak feladatok,amiket ki kell töltenem, ès feltölteni.

Mikor ìrno akarok , feljön,hogy fizessek elő a microsoft 365- re.

A Microsoft account on keresztül előfizettem. Basic csomagot vettem.

Mikor visszalèpek a tanfolyamba , ugyan az fogad, hogy nem tudok ìrni, ès feljön,hogy Microsoft 365 subscription is required. Ràmegyek,hogy get Microsoft 365. Erre kiìrja,hogy Please check the server proxy settings ,your Internet, or workplace network connection.

Pedig van a tabletomon Microsoft 365.

Most akkor mit csináljak? Kifutok a beadàsi hatàridöből ez miatt.

Valami ötlet?

aug. 13. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem úgy tűnik, hogy valahol átvertek. Talán nem a Microsoftnak fizettél. Talán nem is kell ilyen előfizetés a kitöltéshez. A Microsoft sok szolgáltatása elérhető online ingyen. De ne legyen igazam.
aug. 14. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Èn sem èrtem,hogy mièrt kötelező a Microsoft 365. Nekem amugy csak a word kell.

De aztàn ràjöttem a problèmàra. Az èn legolcsobb ,basic előfizetèsem csak tàrhelyet adott .Abban nem volt benne a word se.

Kellett egy màsik,dràgàbb csomagot venni. 🫤

Szìvesen fogadok el õtletet,hogy hogyan kellene előfizetès nèlkül wordot varàzsolni a tabletomra. Köszönöm!

aug. 14. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Két megoldást tudok.

Az egyik egy alternatív szövegszerkesztő, vagy irodai csomag, mert ilyeneket sosem csak a Microsoft csinált.

A másik egy online, azaz böngészőből használható (ingyenes) szövegszerkesztő, ilyenje van a Microsoftnak és a Google-nak is. A többit nem ismerem.

aug. 14. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:

(folyt) Itt van ez, nem tudom, mi kerül pénzbe...

[link]

aug. 14. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Totàl hülyènek èrzem magam,hogy eszembe se jutott,hogy google playben is megtalàlható.

Viszont abban azèrt nem vagyok 100%- os, hogy a word az ami hiànyàban nem tudok ìrni letöltött dokumentumokba. Nagyon minimàlisan èrtek a szàmìtàstechnikàhoz, de valami azt súgta, hogy a word az ami lehetővè teszi.

aug. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!