OpenDocument táblázatkezelő. Semmilyen előre jelzás nélkül egyszer csak eltűnt a dokumentumból az összes munkalap egy kivételével. "Munkalap 2/9". De nem látom a többi munkalapot. Hogyan tudom megjeleníteni a többi munkalapot?
Figyelt kérdés
júl. 9. 16:04
1/2 anonim válasza:
Libreoffice-nál: Jobb klikk a látszódó munkalapon vagy felül a Munkalap menü --> Munkalap megjelenítése menüpont:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm anonim!
A munkalap megjelenítése menüpont nem volt aktív, azt már próbáltam.
Viszont a súgóban megtaláltam a megoldást.
(Hogy nem jutott eszembe eddig?)
"Ha nem áll rendelkezésre elegendő hely a munkalap-címkék megjelenítéséhez, akkor a terület növeléséhez vigye az egérmutatót a görgetősáv és a munkalap-címkék között található elválasztóra, nyomja meg az egérgombot, és húzza a mutatót jobbra. Ezáltal a rendelkezésre álló területet megosztja a vízszintes görgetősáv, illetve a munkalap-címkék között."
júl. 9. 17:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!