Létezik program PC-re, amivel meg lehet nézni egy adott mappában található összes hang- és videofájl össz időtartamát?
Egy univerzálisabb médialejátszó playlist/lejátszási listájába felvéve a fájlokat szerintem kijelzi, csak kérdés, hogy melyik ami mindet felismer és egyszerűen hozzáadható?
Gyorsan kipróbáltam az MPC-HC lejátszóval, mivel azt használom, - de ott a lejátszólista elég fapados.
Utána a "foobar2k" zenelejátszó már jobban kezelte:
- behúztam a teljes filmek mappát a gépről, (ez mondjuk eltartott vagy egy percig)
- felismerte a fájlok hangsávját és a hosszát,
(chapter/fejezetjelzéseknél rövidebb szakaszonként ismerte fel a videókat, de ahogy láttam összességében jó volt a hossz)
- Ctrl+A kombinációval kijelöltem mindet, majd Alt+Enter kombinációra megjelent a Properties/Tulajdonságok ablak, itt a Details/Részletek fülön kiírta az összidőt, "Duration : 3wk 10d 3:04:33.917"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!