Létezik olyan számítógépes program, amellyel családfát lehet készíteni?
Figyelt kérdés
El sem tudom képzelni, hogyan; de pl. családfát megrajzolni, képeket, dokumentumokat feltölteni, rákeresni valakire, stb.aug. 1. 09:44
1/7 anonim válasza:
Létezik. Régen a myheritage-nek volt ilyen, de az ma már kémprogram.
Manapság talán a Grampsot mondják a legjobbnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem!
aug. 1. 11:18
3/7 anonim válasza:
Én a FamilySearch-t használom. [link]
A Mormon egyház tartja fenn, de nincs mögötte térítő szándék, pusztán érdeklődőként is használhatod. Fenn vannak viszont szkennelve különféle anyakönyvek, polgári és egyházi egyaránt, köztük nagyon sok magyar is.
4/7 A kérdező kommentje:
3
Köszi, én nem annyira keresni szeretnék, inkább a meglévő dokumentumokból, képekből összeállítani a családfát, ahhoz keresek programot.
aug. 2. 12:31
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki a draw.io-t, az csak arra alkalmas hogy síkidomokat és nyilakat rajzolj de korlátlanul nagy görgethető felületet biztosít hozzá. Én abban tárolom a családfám adatait.
6/7 A kérdező kommentje:
5
köszönöm, a draw.io valóban nagyon jónak tűnik! Belenéztem, elkezdtem rajzolni, de nem tudom a gépre menteni. Felkínál sok helyet, de a saját gépet nem... Ebben tudnál segíteni?
aug. 10. 17:34
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Van benne lehetőség letölteni a saját tárhelyedre gráfot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!