Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan számítógépes...

Létezik olyan számítógépes program, amellyel családfát lehet készíteni?

Figyelt kérdés
El sem tudom képzelni, hogyan; de pl. családfát megrajzolni, képeket, dokumentumokat feltölteni, rákeresni valakire, stb.

aug. 1. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Régen a myheritage-nek volt ilyen, de az ma már kémprogram.

Manapság talán a Grampsot mondják a legjobbnak.

[link]

aug. 1. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem!
aug. 1. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a FamilySearch-t használom. [link]

A Mormon egyház tartja fenn, de nincs mögötte térítő szándék, pusztán érdeklődőként is használhatod. Fenn vannak viszont szkennelve különféle anyakönyvek, polgári és egyházi egyaránt, köztük nagyon sok magyar is.

aug. 2. 01:02
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Köszi, én nem annyira keresni szeretnék, inkább a meglévő dokumentumokból, képekből összeállítani a családfát, ahhoz keresek programot.

aug. 2. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a draw.io-t, az csak arra alkalmas hogy síkidomokat és nyilakat rajzolj de korlátlanul nagy görgethető felületet biztosít hozzá. Én abban tárolom a családfám adatait.
aug. 10. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:

5

köszönöm, a draw.io valóban nagyon jónak tűnik! Belenéztem, elkezdtem rajzolni, de nem tudom a gépre menteni. Felkínál sok helyet, de a saját gépet nem... Ebben tudnál segíteni?

aug. 10. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Van benne lehetőség letölteni a saját tárhelyedre gráfot.
aug. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!