Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha windows 10 et akarok rakni...

Ha windows 10 et akarok rakni a gépemre mit ajánlotok? a fatebringer + modded enterprise, vagy a eredeti windows 10 et? mivel másabb? van különbség vagy bármi? mivel a szerelök akiket kérdeztem fatebringert mondták (2 en)

Figyelt kérdés
és láttam olyan peticio félét meg olyat is hogy fate bringer korlátozott fajta és az eredeti windows 10 az eleve jóbb ez igaz vagy bárki bármi info légyszi?

#Windows 10 #fatebringer #fatebringer vs eredeti win 10 #eredeti win 10 #windows 10 vagy fatebringer
2024. júl. 16. 21:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
szóval ha a mostani iso-t amit megszerzek eredetit ami meg csinálja akkor minden rendben ha jól értelmeztem?
2024. júl. 17. 12:13
 12/30 anonim ***** válasza:
60%
ha a mostani iso-t amit megszerzek eredetit (pl MCT) azzal gond lesz, hibára fog futni a havi frissítés.
2024. júl. 17. 13:20
 13/30 A kérdező kommentje:
És nm lehet megoldani hogy ne fusson hibára?
2024. júl. 17. 14:50
 14/30 anonim ***** válasza:

Vagy az uup-vel generálsz friss iso-t

Vagy a fizetős msdn szolgáltatásról töltöd le az iso-t

Vagy átméretezed win telepítés után a winre partíciót. Erre az MS adott ki egy leírást, de ahhoz diplomával se mernék nekifogni..

2024. júl. 17. 14:58
 15/30 A kérdező kommentje:
eddig nekem az életemben csak a windows 10 fatebringer enterprise modded + drivers volt a gépemen és nem rég raktam fell az eredetit és a frissitések kapcsán ha hiba van vagy olyasmi sokkal jóbban megoldja az elözönél ha hiba volt nem lehetet többet letölteni vagy hiba ként jelzi mig nem jön arra rá másik update de az eredetin most egyböl annyit csinált kitörölte amit letöltöt és ujra letöltötem és most jó volt eddig tetszik az eredeti köszönöm akik ezt ajánlották! (pro van nekem microsoft fiokhoz volt kapcsolva nem tudom hogy vagy mikor vagy mi)
2024. júl. 17. 19:01
 16/30 anonim ***** válasza:

15

Felejtsd el ezeket a fatebringer tákolmányokat. Önmagában biztonsági kockázatot jelent, aztán csodálkozol hogy gondjaid vannak a windowsal, feltörik a fiókjaidat..

2024. júl. 17. 20:05
 17/30 anonim ***** válasza:

14

és elvileg ma felkerült torrentre a friss msdn verzió is (6,53GB)

2024. júl. 17. 20:57
 18/30 anonim ***** válasza:

enterprise? Kérd meg a céges rendszergazdát..

enterprise? ez sok hibát megmagyaráz..

fatebringer? ez mégtöbb hiba oka.

2024. júl. 18. 14:36
 19/30 anonim ***** válasza:
17 ez: [link]
2024. júl. 18. 16:39
 20/30 anonim ***** válasza:

[link]

A Microsoft már lemondott róla hogy a meglevő telepítt (vagy a nem msdn-ről származó friss iso-val telepített) gépek biztonságosak legyenek. Ezekre meg se próbálja már telepíteni a fontos KB5034441 biztonsági frissítést. :(

2024. júl. 19. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!