Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha windows 10 et akarok rakni...

Ha windows 10 et akarok rakni a gépemre mit ajánlotok? a fatebringer + modded enterprise, vagy a eredeti windows 10 et? mivel másabb? van különbség vagy bármi? mivel a szerelök akiket kérdeztem fatebringert mondták (2 en)

Figyelt kérdés
és láttam olyan peticio félét meg olyat is hogy fate bringer korlátozott fajta és az eredeti windows 10 az eleve jóbb ez igaz vagy bárki bármi info légyszi?

#Windows 10 #fatebringer #fatebringer vs eredeti win 10 #eredeti win 10 #windows 10 vagy fatebringer
júl. 16. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Fatebringer
Eredeti windows 10
25 szavazat
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
és melyik attol? enterprise vagy pro? védelem érdekében is? vagy nem lesz másabb?
júl. 16. 21:24
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
Csak az eredetit. Semmi szükséged buherálásra, és amibe már valaki belepiszkált, az biztonsági kockázatot rejthet. A Microsoft ingyen közzéteszi a hivatalos kiadást, ettől megbízhatóbb nem lesz sehol.
júl. 16. 21:26
 3/30 A kérdező kommentje:
és a pro vagy az enterprise lenne a jóbb? mivel kellene a védelem szempontjábol, és hogy teljes hozzá férés a gépben hogy ha valamit át kell állitani vagy bármi
júl. 16. 21:32
 4/30 anonim ***** válasza:
93%

Ki az a kretén aki 2024-en egy buherált ncoreos Windows10-et ajánl az ingyen letölthető origi helyett?

Home esetén is teljes hozzáférésed van mindenhez, a pro és főleg az enterprise olyan extrákat tartalmaz amit az életben nem fogsz használni.

júl. 16. 21:39
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
#4: Pro-ban van Bitlocker meghajtótitkosítás, ami bárkinek jól jöhet, aki a személyes fájljaihoz való illetéktelen hozzáférést szeretné megakadályozni. Hordozható eszközöknél különösen az ellopás vagy elvesztés magasabb kockázata miatt. Ha kiveszik a háttértárat, az ugyanúgy zárolva marad és kérni fogja a feloldókulcsot.
júl. 16. 22:02
 6/30 anonim ***** válasza:
74%
A Bitlocker tök oké ( a laptopomon én is használom), sőt ha már ncoreozunk akkor a Sandbox is jól jöhet akár... de a kérdésből én nem úgy ítélem, hogy a kérdezőnek ezekre szüksége lenne.
júl. 16. 22:24
 7/30 anonim ***** válasza:
48%

A win10 wim-es és MCT-s iso ban is megtalálható a januári winRE partíció hiba és nem fog felmenni átméretezés nélkül a frissítés.

Ezért érdemes UUPdump-ról egy friss iso-t gemerálni (annak darabkái is az MS-től töltődnek le)

júl. 16. 23:34
 8/30 anonim ***** válasza:
júl. 17. 00:16
 9/30 A kérdező kommentje:
milyen partició hiba? ha most a simát le tölteném valami hiba lenne?
júl. 17. 11:05
 10/30 anonim ***** válasza:
19%

WinRE partíció biztonsági frissítése KB5034441 nem megy fel azoknál akik nem méretezik át a partíciót.

Ha jól tudom a bitlockerrel kapcsolatos javítás. Csak azért nincs nagyobb por körülötte mert az első hiba után többször nemis próbálkozik, csak ha megnyomod a frissítések keresését vagy megnézed a frissítési előzményeket.

De friss uup iso-val telepítve minden rendben.

júl. 17. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!