Hogyan lehet olyan PDF fájlt szerkeszthetővé tenni, ami jelszóval védett?
Figyelt kérdés
Sajnos elfelejtettem a beállított jelszót és szeretnék egy autó használati utasítását 1 PDF-be szerkeszteni. Most csak kb 200-250 fájlban külön vannak meg a használati utasítás oldalai, és szeretném 1 fájlba tenni őket, hogy könnyebb legyen keresni, kinyomtatni stb.2024. jún. 6. 00:46
1/7 anonim válasza:
Nagyon röviden, erre nincsen lehetőség. A jelszó azért van, hogy védje a fájlt. Értelemszerűen nem lenne semmi értelme jelszót beállítani, ha egyszerűen csak ki lehetne kapcsolni, és jelszó nélkül hozzáférni. Ez olyan, mintha raknál egy zárat egy ajtóra, majd szépen az ajtó mellé otthagynál egy zárfeltörő eszközt, arra az esetre, ha elhagynád a kulcsodat. Szuper ötlet, csak ugye ez egyenértékű azzal, mintha nem raktál volna zárat az ajtóra, hiszen bárki hozzáférhet a zárfeltörő eszközhöz, nem csak te.
2/7 anonim válasza:
Miért kellett levédeni az autó használati utasítását és ki szedte szét oldalanként külön fájlba?
3/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
#2 Kérdezd meg a spanyol szerzőt, aki így töltötte fel egy fórumra. Én sem látom az értelmét, de ez van, megoldást kértem..
#3 Köszönöm!
2024. jún. 6. 12:43
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!
Az Elcomsoft Advanced Office Password Recovery-re esett a választásom, mert kötegelve és ráadásul nagyon gyorsan lehet vele leszedni a pdf-ekről a jelszavakat. Itt hagyom a kommentet, hogy ha valakinek valamikor szüksége lesz a válaszra, akkor megtalálja könnyebben, mint ahogy én :)
2024. jún. 10. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!