Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Motogp 17 laptopon akadozik?!

Motogp 17 laptopon akadozik?!

Figyelt kérdés
Volt egy laptopom amin játszottam vele,win 10 i7-8750H,gtx 1660ti,16gb ram,60hz simán ment a játèk ahogy kell. Aztán kb fèl ève vettem új gèpet,win 10 ryzen 7 6800H,rtx 3070,16gb ram,144hz ès pár másodpercenkènt beakad,belaggol egy pillanatra,aztán megint megy ès ezt csinálja folyamatosan pár masodpercenkènt. Probaltam v-syncet ki-be kapcsolni,144hzról 60hzre állítani,kompatibilitási modokkal babrálni de semmi nem segít.neten se találtam ilyen problèmát vagy megoldást. Règi gèp mèg megvan,párom használja ès probakèpp letöltöttem azon ugyanugy megy rendesen. Sőt megprobáltam az uj gepen a 13-as játèkot is,annál is ugyanezt a laggolást,fagyást csinálja

2024. máj. 30. 23:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!