Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom miert akadozik a...

Nem tudom miert akadozik a film a laptopomon. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Eredeti win10 van rajta, eddig tokeletesen mukodott, de 2hete minden film akadozik a laptopon. Mindegyik video lejatszoval, eddig a vlc-t hasznaltam csak, most azt is ujra raktam, illetve kiprobaltam mas video lejatszokat is. Ket napja hirtelen ujra jo lett es lejatszott mindent, de masnap ugyanugy nem. Mikor ujra inditom kiirja hogy "c meghajto tisztitasa". De utana ugyanugy nem jo. Tudnatok kerlek segiteni, hogy mi baja lehet? Koszonom elore is!
2016. dec. 15. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen böngészővel próbáltad? A Mozilla Firefox-ban Adobe Flash Playert kell cserélni.
2016. dec. 15. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Google Chrome-ot szoktam hasznalni, de akkor meglrobalom azzal koszonom.
2016. dec. 15. 21:06
 3/8 Dongaben ***** válasza:
Ez csak "On-line" filmeknél fordul elő? Ha nem, akkor javasolnék egy K-Lite codecpack-ot. Tudom "Kőkorszaki" módszer, de mindent visz...
2016. dec. 15. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem online filmekrol van szo. Ncore-rol letoltott filmekrol, sorozatokrol. Interneten nem szoktam nezni, de pl a youtube hibatlanul mukodik.
2016. dec. 15. 21:14
 5/8 Dongaben ***** válasza:
K-lite codecpack+MediaPlayerClassic. Én ezt használom, és minden simán megy.
2016. dec. 15. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, kiprobalom. De a c meghajtonak lehet koze ahoz, hogy akadoznak a filmek? Mert akkor lehet ezzel a video lejatszoval sem futnanak jol a filmek.
2016. dec. 15. 21:24
 7/8 Dongaben ***** válasza:
Hmmm. Egy tisztítás pl. CCleaner programmal, és töredezettség mentesítés nem árthat.
2016. dec. 15. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg az energiatakarékossági beállításokban nézd meg milyen fokozatra van téve. Nálam előfordult hogy energiatakarékoson akadozott feljebb tettem egyel és működött.
2016. dec. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!