Miért nem tesz a Microsoft semmit a kalózkodás ellen?
Én nem gondolom, hogy ilyen magas lenne az arány.
Több, mint 340 millió aktív 365 felhasználó van (négy éve a fele volt), és ebben nincs benne a "dobozos" vásárlások száma.
40-50 millió PC-t adnak el negyedévente, ebből a Windows PC-k száma nyilván a legtöbb, amihez licencelt Windows tartozik, a kalózpéldányoknak nem sok értelme van (főleg úgy, hogy a Win10-től úgy is szinte teljes körűen használható, hogy nem aktiválod, sőt, bizonyos ismeretekkel mindenféle tweak nélkül akár testre is szabható valamilyen szinten, már amit a group policy megenged).
Az meg tényleg a világon senkit (a Microsoft-ot biztosan nem) érdekel, hogy Egyszeri Géza lopott Excel-ben csinálja a bevásárlólistáját, és nem bevétel kiesés, mivel ha minden PC mögé szoftverrendőrséget állítanál, akkor Egyszeri Géza nem venné meg az Excel-t, hanem erőt venne magán és 5 perc alatt találna a feladatához jobban megfelelő ingyenes alternatívát. Ez kicsit olyan (ingoványos), mint amikor a stúdiók azt állítják, hogy a torrentezés bevétel kiesés. Nem. Ha nem lehetne letorrentezni a filmet, attól még senki nem rohanna a moziba, vagy fizetne elő valami streaming csatornára, ha eddig nem tette.
Használjatok ReviOs-t.
Nincs egyetlen reklám se se bloatware amit az Microsoft tesz bele gyárilag nincsen egyetlen felesleges játékalkalmazás se Netflix hasonló hülyeségek, sokkal gyorsabb tőle a gép is, 8-10 percet kell várni rá hogy feltelepüljön rá a Microsoft Windows 11 de ha Revi Windows 11-el csak 4 perc és már használod is a gépet.
A Microsoft tele hnya tel @rja fsa az egész kszott rendszerét minden szeméttel de ha el is távolított pár nap és vissza rakja neked, Revi-n meg teljesen egy szűz rendszert kapunk sokkal gyorsabban indul el minden felesleges dolgok nincsenek benne biztonsági frissítések jönnek és alapból van Windows Defender is működik.
Már vagy 2-3 éve használom és sose volt gondom vele de a Microsoft Windows 10-el 11-el már volt és más gépét és laptopját is raktam már újra persze Revi-re és ők se panaszkodtak azóta csak meglepődtek hogy ilyen jó rendszert raktam nekik rá egy elég régi laptopra hogy azóta 10 böngészőlapot meg tud nyitni és egyszerre akadás mentesen mennek rajta a filmek Videa-n.
Ha bajod van a Revi-el akkor mondátok el a véleményeteket?
Ne pontozzatok le mert az azt jelenti hogy nem is ismeritek és nem tudtok bizonyítékot mutatni nekem, egy nyílt forráskódú szoftver is lett és teljesen biztonságos Vírustotálon is ellenőriztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!