Szükségem lenne egy működő kódra a DRIVER GENIUS PRO 10-hez? (Részletek lent)
Már régen valaki ajánlott egy letöltést, akkor le is szedtem a programot, alkalmaztam a crack-et mindent. Volt hozzá serial, működött is.
Most viszont már nem jó. Amikor telepíteni akarom az új drivereket kéri, hogy regisztráljak és a kódomat se fogadja el. Már vagy ezerszer próbáltam, a gépet is újraindítottam, újra bemásoltam a cracket stb.
Ma frissült a program, de nem csinál semmit. Kiírja, hogy 11 új drivert kellene felraknom, de nem engedi. Amikor a Fix it (vagy Fix now)ra kattintok megkérdezi, hogy akarok-e most regisztrálni. Ha nemet mondok kilép, ha igent akkor kéri a kódot (amit már az elején megadtam, telepítés után...) de nem fogadja most el. És ez megy a végtelenségig.
Ez volt a kódom, de már nem jó:
BAQ...EQ66
A programot nem szeretném már újra letölteni, csak egy serialra lenne szükségem, ha esetleg valaki tudna szolgálni vele.
innen letöltheted a torrentet !!
aztán irány a utorrent !!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Letöltöttem, viszont a serial ugyanaz! Sajnos ugyanúgy nem működik.
BAQZHSQMQPY3X9PVHGHXYX3ZGSPRTTBJEQ66
Én ezt találtam így hirtelen...
GWH28- DGCMP- P6RC4- 6J4MT- 3HFDY
vagy...
ACTA4Y-D5RZWV-G729EV-P6N287-V797Z6-LJU99L
Köszi, de sajnos ezek sem jók hozzá.
Egyébként itt csak egy nagy rublika van, nem több kicsi. Beírtam a kódokat kötőjellel és anélkül is, de azt mondja incorrect.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.!
"Én ezt találtam így hirtelen...
GWH28- DGCMP- P6RC4- 6J4MT- 3HFDY
vagy...
ACTA4Y-D5RZWV-G729EV-P6N287-V797Z6-LJU99L"
...
egyik sem a kérdésben szereplő, DRIVER GENIUS PRO 10 program kódja!!
miből gondolod, hogy a MS. Office 2003, vagy a Driver Genius 9 Pro key, megfelelő a kérdésben meghatározott programhoz???
itt keresgélj!
[link] gen
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tévedsz...StrongDc-n kerestem a kérdezőnek.
Letöltött DriverGenius-hoz mellékelt serialok voltak.
Megjegyzem a régi DG-m feltettem és már nem fogadta el a kódot, pedig használtam vele...gondolom ez lehet ezekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!