Ha valakit inaktiválok (nem blokálok) a messengeren, az látja mikor online vagyok?
Tehat nem blokalasról van szó, hanem csak inaktivalom “elrejtem” a chattjét, hogy csak akkor lássam amit írt, amikor akarom.
Mi törtenik, ha a masik hív ilyen állapotban, kimegy a hívása?
Vagy azt látja, hogy aktív vagyok, de nem megy ki a csengetés?
Csak azert kerdem, mert az az erzesem, hogy a baratom inaktival, mert latom, hogy zöld, azaz online van, de a hívásom nem megy ki. Es otthon van, nincs olyan helyen ahol rossz a jel, szerintem olyankor massal beszel es nem akarja, hogy fogaltat jelezzen…
Úgy tűnik, az illető erről nem fog tudomást szerezni semmilyen módon azon kívül, hogy nem kap tőled választ, esetleg a hívását nem veszed fel.
"They do this for privacy and security reasons, which means that, unfortunately, you won't get confirmation that someone has blocked your account."
Hátőőő, a kereső a "messenger chat inactivate/deactivate" szavakra csak a saját accountod inaktiválását taglaló találatokat hozza, szóval valami por van a gèpezetben 😀
Egy chatnèl a lehetőség van archiválás, törlès, nèmìtás, korlátozás ès letiltás opciókra, ezek között kell lennie amit akarsz.
Leginkább a korlátozás csinál hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!