Egy konzolért online ajánlottam egy röhejesen olcsó árat, és egyből leszedte a hirdetést, ennyire feligesítettem vagymi?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 14:03
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem már nem akarta eladni és ez volt az utolsó csepp a pohárban
2023. dec. 20. 14:41
3/4 anonim válasza:
Es ha igy van, vagy esetleg az ellenkezoje es megis megvette valaki normalis aron, akkor ki van? Nem teljesen mindegy a te szempontodbol?
4/4 anonim válasza:
Nem értem én ezeket az embereket.... tegnap az obis vásárló csinálta ezt a kínlódást, ma meg te erőlködsz azon hogy egy a számodra teljesen ismeretlen ember mit miért tesz fel, vesz le, ad el, stb.
Levette, hát levette. Ha felhúzta magát, az is ki a fenét érdekel? Ha ennyire hülye, akkor szedjen hangyát boxkesztyűben, attól megnyugszik.
Keress egy másik gépet és vedd meg azt. Ennyi dolgod van ebben a történetben, nincs több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!