Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az oka annak, hogy "erre a...

Mi az oka annak, hogy "erre a készülékre nem tölthető le?"

Figyelt kérdés

Vettem új okostelefont és amikor a Lidl Plus alkalmazást és a Myraiffeisen appokat szeretném telepíteni, azt írja ki a készülék, hogy erre a készülékre nem tölthető le.

Így jártam az új tabletemmel is.

2024. febr. 8. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Az okostelefon illetve a tablet gyártója, típusa?

Milyen verziójú operációs rendszer (Android? IOS?) van rajta?

2024. febr. 8. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Android 6.0

Soyes

A tabletre végülis sikerült mindkét app letöltése, csak erre a mini okostelefonra nem sikerül.

2024. febr. 9. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:

"Soyes"

Ez csak egy gyártó.

Az okostelefoné vagy a tableté? Mi a pontos típus?

"Android 6.0"

Akkor az a gond, elavult a rendszer.

Lidl Plus:

"Követelmény: Android 7.0 és újabb"

[link]

myRaiffeisen:

"Követelmény: Android 7.0 és újabb"

[link]

2024. febr. 9. 10:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet újabb Androidot telepíteni helyette?
2024. febr. 11. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: Mivel a Soyes nem egy közismert gyártó - például sem a mobiltelefonokkal foglalkozó GSMArena oldalán:

[link]

sem az egyedi ROM-ok fejlesztésével foglalkozó XDA developers fórumán:

[link]

sincs a gyártók között, ezért eléggé kicsi a valószínűsége, hogy lehet rá tenni.

A pontos típus ismeretében esetleg, talán lehet találni megoldást rá, de eléggé lutri.

2024. febr. 11. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2024. febr. 15. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Tegnap vettem egy másik készüléket, azon Android 8.1 van.

A két számomra fontos applikáció le is töltődik (ezekhez kell ugyebár minimum Android 7, ahogy a fentebb egyik válaszadó megírta, melyeket a kérdésemben jeleztem, hogy az előző készülékemre nem tölthetőek le, mert Android 6-tal rendelkezik), viszont a letöltés után a mostani Android 8.1 készülékemnél az egyik app-ba be sem tudok lépni, a másik applikáció elindul, elfogadja a jelszót és az azonosítót, de visszadob a bejelentkezési adatok megadásához.

Android 8.1 ellenére is így járok, holott alapkövetelmény az Android 7.

Az Android 8.1 készülékemre viszont minden más app letölthető illetve működnek rendesen.

2024. ápr. 26. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!