Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Yettel tv-re rá llehet...

A Yettel tv-re rá llehet rakni a Talk Backot?

Figyelt kérdés

Óriási szükségem van a képernyőolvasóra, mivel anélkül nem tudnám kezelni az eszközt. Valamint a kérdés, hogy lehet-e billentyűzetet csatlakoztatni hozzá, hogy ne távirányítóval kelljen kommunikálni vele, hanem billentyűzettel?

Most azon gondolkodom, hogy veszek otthon netet, mert itt nálunk más nem nagyon van, és ahhoz jár tv is. A mobilnet elég jó a Yettelé, szóval nem egy rossz dolog ez, és így gondoltam, hogy akkor már legyen a yettel tv is, de látássérült vagyok, és szükségem lenne segítségre, hogy rá tudom-e rakni a kisegítő lehetőséget, ha esetleg nem lenne alapból rajta.

jan. 2. 12:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha igen, akkor a Yettel irodában tudok segítséget kérni abban, hogy beüzemeljék a készüléket talkbackoostól mindenestől, és csak otthon össze kelljen dugni és használni?
jan. 2. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 2. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi nem?
jan. 2. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A válasz.
jan. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!