Iphone SE 2022-es telefon 98%-os akkumulátorral nagyon szép állapotban mennyit érne meg? Yettel függős, annyi van benne (hűségidőn belüli).
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 17:29
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyjából énis arra saccoltam. Ki van fizetve szóval nincs rajta költség, nem lesz letiltva.
2022. dec. 13. 17:45
3/6 anonim válasza:
Hát én újonnan full gyári állapotban olyan 185.000 Ft-ért tudom olyan helyről ami megbízható, tehát (nem ilyen kamu áfacsaló oldal).
Szóval szerintem, ha tényleg szép akkor ilyen 120.000 körül is érhet, mert az apple hivatalos oldalán jelentős áremelkedések voltak.
Az árukeresős kamu áfacsaló oldalakat ne vedd figyelembe.
Illetve nézz szét a használt piacon, hogy mennyi. (lehet túl saccoltam)
Rengeteg ilyen oldal van akik használt termékeket árulnak (bolt) apple telefonokat is és őket esetleg nézd meg, hogy milyen áron adogatnak egy ilyet.
4/6 A kérdező kommentje:
Fhu voltam már bent üzletekben és benne lettek volna abba hogy megvegyék vagy cseréljék egy másik telefonra de mikor meghallják hogy nem független akkor húzzák a szájukat. De majd még probálgatom máshol is valamilyen Gsm-be néztem hogy árulnak olyanokat amik függök. De köszönöm a kedvességed!😇
2022. dec. 13. 20:07
5/6 anonim válasza:
Elvileg már minden telefon függetleníthető teljesen ingyen a szolgáltatónál. Nemrég volt valami EU-s rendelet erről. (pár éve)
Még a weboldalakon is fent van, hogy kérhető rá függetlenítés.
6/6 A kérdező kommentje:
Ingyenes ha lejár a hűségidő. De ezen még van bőven rajta.
2022. dec. 13. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!