Melyik Windowst használjátok?
15# 1. Dolgozok, nem a gép nyűgjeivel akarok foglalkozni.
2. Hibás frissítések...
#14 A winfos frissítéseit le lehet tiltani (és érdemes is). Start menü -> services.msc -> Windows Update -> Tulajdonságok -> letiltás. Viszont érdemes időnként ránézni, mert előfordul, hogy a winfos önkényesen, a tudtod és beleegyezésed nélkül visszaállítja.
Ha a Micro$oftnak nem lenne ilyen jó marketingje, senki sem használná a sz@rukat, amit van pofájuk oprendszernek nevezni.
16: Értelmezhetted volna a mondatot... attól mi tart vissza, hogy ne azonnal, hanem máskor indítsd újra..... vagy addig nem fér el a jobb alsó sarkban az értesítés?
A hibás frissítések meg a több száz közül pár darab.... 10 esetében nem si tudom mikor volt utoljára olyan frissítés ami gondokat okozott volna, a 11-nek volt 4-5 darab a megjelenése óta.
8.1 mert nem eszik sok memóriát
és nincs Nincs pénzem memóriára mert közhasznú munkásként dolgozom, és elég szerencsém lesz ha még évtizedeket élek :)
Windows 7 ultimate. Kb. 6 hónapja. Windows XP professional váltottam, persze jó volt azt is, de már nem érdekelnek a régi jatékok annyira, ha nem megy a hetesen akkor nem megy.
(Nincs netem csak mobilon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!