Ki használja Windows10-11 Ben sötét módot? Szerintem sokkal szebb!
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 21:55
2/6 anonim válasza:
Én használom , bár szépnek nem szép (az egész Windows 10-ben nincs egy deka szépség sem, esetleg a hátterek), de hosszabb távon kellemesebb a szemnek.
4/6 anonim válasza:
Én használom néha, de csak ha nincs túl világos. Böngészésnél szinte mindegy, a legtöbb weboldalnál nincs sötét mód.
5/6 CspCsj válasza:
Ha Win10-ben a feladatkezelő/regedit/böngészők/jegyzettömb/stb. nem égetné ki sötét módban a szemem, akkor jónak mondanám - de így mindnek külön barkácsolás kell. (magas kontrasztú témák meg elrontják a weboldalak színezését)
Win11-ben nemrég jött pl. "új" Feladatkezelő, ahol a sötét mód már működik, szóval ott ennyivel kevesebb.
6/6 anonim válasza:
25 év kevés volt új programok írására, ez több helyen visszaköszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!