Miért használják sokan a sötét módot facebook-on, instagramon, GYIK-on, és egyéb helyeken?
Igen, én alapvetően jobban szeretem kinézetileg, plusz ugye szemem miatt, régen tényleg az volt ha éjjel megnéztem a telefonom, kifolyt a retinám, de így nem.
Amit pedig nem mondtak, ha amoled - super amoled kijelzője van a telefonodnak (nem ips), akkor ahol fekete a kép, ott nem fogyaszt áramot. Elvileg észrevehető, én nem tudom, de azért használom ;)
én alapból minden weboldalt, játék UI-t amit sajátba rakok mind sötét téma, vagy váltani lehet, hogy miért? mert én 6-10-vagy akár 20 óra körül is ülök 1 nap a gép előtt, vagy csak van olyan, hogy felkelek ránézek valamire és nem akarom, hogy a szememet kisüsse, vagy fájjon (elég érzékeny a szemem az erős fényre)
a monitorom is szemkímélő módban van és mindig használok háttér világítást is
Mert most erre izgul a nép.
Ja, igen, állítólag pihentetőbb a szemnek... nos, ha az embernek nem kínai 1500 forintos gagyi monitora van, akkor ez azért eléggé észrevehetetlen különbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!