Van itt olyan akit letiltott már a Youtube Adblock miatt? Esetleg tudtok ilyenről? Fenyegettőznek vele, de nem tudom komolyan gondolják-e.
Kb. 14 éves a fő google fiókom. Nem akarom hogy szarakodjanak vele. Prémiumhoz csóró és zsugori vagyok (a csóró csak félig poén, tényleg vannak anyagi gondjaim). Úgy gondoltam: "végülis igazuk van". Most viszont hogy kinyomtam elviselhetetlen lett a youtube.
Lehet át kell szokni videára vagy valami más ősrégi cuccra?
Egyébként is ők fejlesztették ki. Ők azok akik ingyenesen kínálják fűnek fának. Hogy lehetnek ennyire elborultak. Fejlesztik, közben tiltják. Nem tudnak dönteni?
Amit fenyegetőzésnek hívsz, az felhívás arra hogy ne károsítsd meg a platformot. Úgy ingyenes a használat, ha megnézed a reklámot és beszállsz a fenntartási költségekbe. De az, hogy legyen ingyen és reklám se legyen, nem fogják rád hagyni.
Azt kéred számon, hogy milyen jogon szólnak rá a tolvajra, hogy lop. Olyan jogon, hogy ha igénybe veszel egy szolgáltatást, akkor fizesd meg. A Youtube-on a reklámnézés a "fizetés" (+ a böngészési szokásaid elemzése, eladása), vagy a reklámmentes prémium fizetése.
Dehogy ők töltik fel.
A boltban a bolt építi a kijáratot, mégsem mehetsz ki rajta fizetés nélkül.
11, Na azért ne sajnáljuk már a 300 milliárd dolláros bevételű Google céget. Mindjárt megsajnálom őket komolyan, mert átlag józsi nem fizet nekik havi 1500 forintot és jövőre nem lesz meg nekik a 400 milliárd dollár. Megkárosítja a platformot :D Ember ez nem torrentezés meg Warez. Te hol élsz?
Tudod kik a tolvajok? A legtöbb hirdető aki ezen a platformon hirdet. Tudod mennyi gazdagodj meg gyorsan, és gyurcsány show "reklámot" spórolt meg nekem az adblock? Adblock nélkül a Youtube (És úgy az internet) használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!