Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van itt olyan akit letiltott...

Van itt olyan akit letiltott már a Youtube Adblock miatt? Esetleg tudtok ilyenről? Fenyegettőznek vele, de nem tudom komolyan gondolják-e.

Figyelt kérdés

Kb. 14 éves a fő google fiókom. Nem akarom hogy szarakodjanak vele. Prémiumhoz csóró és zsugori vagyok (a csóró csak félig poén, tényleg vannak anyagi gondjaim). Úgy gondoltam: "végülis igazuk van". Most viszont hogy kinyomtam elviselhetetlen lett a youtube.

Lehet át kell szokni videára vagy valami más ősrégi cuccra?

Egyébként is ők fejlesztették ki. Ők azok akik ingyenesen kínálják fűnek fának. Hogy lehetnek ennyire elborultak. Fejlesztik, közben tiltják. Nem tudnak dönteni?

2023. okt. 7. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

Amit fenyegetőzésnek hívsz, az felhívás arra hogy ne károsítsd meg a platformot. Úgy ingyenes a használat, ha megnézed a reklámot és beszállsz a fenntartási költségekbe. De az, hogy legyen ingyen és reklám se legyen, nem fogják rád hagyni.

Azt kéred számon, hogy milyen jogon szólnak rá a tolvajra, hogy lop. Olyan jogon, hogy ha igénybe veszel egy szolgáltatást, akkor fizesd meg. A Youtube-on a reklámnézés a "fizetés" (+ a böngészési szokásaid elemzése, eladása), vagy a reklámmentes prémium fizetése.

2023. okt. 8. 22:04
 12/21 A kérdező kommentje:
11: De hát ők töltik fel a saját áruházukba. A saját böngészőjük áruházában letöltheted mert felrakták. Fenyegetőzzenek majd akkor ha nem ők maguk kínálják az adblockert.
2023. okt. 8. 22:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Én sem verem meg a hajléktalant ha elfogadja az aprót amit adok neki. Lopás az lenne ha nem ők ajánlanák fel a lehetőséget
2023. okt. 8. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Dehogy ők töltik fel.

A boltban a bolt építi a kijáratot, mégsem mehetsz ki rajta fizetés nélkül.

2023. okt. 8. 22:13
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Ez is folyamatban van (manifest v3-ra átállás), 2023 júniustól nem lehet új appokat feltölteni ami a v2-re épül, és 2024 elején törlik az összes kiegészítőt ami ezen alapul.
2023. okt. 8. 22:17
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

11, Na azért ne sajnáljuk már a 300 milliárd dolláros bevételű Google céget. Mindjárt megsajnálom őket komolyan, mert átlag józsi nem fizet nekik havi 1500 forintot és jövőre nem lesz meg nekik a 400 milliárd dollár. Megkárosítja a platformot :D Ember ez nem torrentezés meg Warez. Te hol élsz?

Tudod kik a tolvajok? A legtöbb hirdető aki ezen a platformon hirdet. Tudod mennyi gazdagodj meg gyorsan, és gyurcsány show "reklámot" spórolt meg nekem az adblock? Adblock nélkül a Youtube (És úgy az internet) használhatatlan.

2023. okt. 8. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
uBlock-al meg tudod nézni mennyi reklám nem jelent emg telepítés óta.
2023. okt. 9. 10:47
 18/21 MolotovPunk ***** válasza:
74%
16-os kommentelő írja jól. Az Adblock nekem is rengeteg felesleges hitvány reklámot megspórolt már! Kinek van ahhoz kedve és ideje, hogy egy 15-20 perces rövid videó közé még beillesszenek 5 perc reklámot? Bár én nézek TV-t még néha, de a TV nézésről sem véletlenül szoktak le sokan, pont a túl sok reklám volt a fő oka.
2023. okt. 14. 13:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
uBlock még többet fogna meg, AdBlock rengeteget átenged....
2023. okt. 14. 13:58
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:
100%
19/ Van egy olyan érzésem, hogy előbb utóbb azt is ki kell majd kapcsolni egyes oldalakon, mert nem tudsz majd azzal sem videókat nézni.
2023. okt. 14. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!