Hátha van vmi megoldás: Adblocker kikapcsolásához köti pl a videa a videók nézését, nincs vmi program, ami elhiteti, hogy kikapcsoltam, közben nem?
Figyelt kérdés
Tehát nem szeretném kikapcsolni, hiszen azért van fenn.
(Az etikusság bonyolult kérdése és egyebek itt most nem téma számomra.)
2022. aug. 20. 17:57
2/5 anonim válasza:
Noscript. Nagy hátránya, hogy sokat kell állítgatni, és idő mire kitapasztalod, de videa esetén is használható.
3/5 A kérdező kommentje:
1: Köszi, jut eszembe az van már fenn (nem vagyok szakmabeli) , csak a videa adblockot írt ki kikapcsolásra.
2022. aug. 20. 18:48
4/5 A kérdező kommentje:
2: Köszi. Elképzelésem sincs, mit lehet rajta állítgatni, de rákeresek.
2022. aug. 20. 18:49
5/5 anonim válasza:
#2 vagyok. Ki lehet tapasztalni, nekem ami működik noscript esetén, és nem kér kikapcsolást, hogy minden tiltva(untrusted) van(google és gstatic van trusted-ben, de ez opcionális). videa.hu pedig [custom]->[script, media, frame,font,fetch]
Ha nem akarod használni más oldalaknál érdemes kikapcsolni a bővítményt, mert működésképtelen lesz a weboldal megfelelő beállítás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!