Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SOS van itt olyan, aki ért a...

SOS van itt olyan, aki ért a Wordhöz? Kettő egyszerű feladatot kellene megcsinálni, de holnap még írunk egy töri témazárót és már nincs időm megcsinálni. Help pls

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak olyat kérnek megcsinálni, aminek leadták már a tananyagát. Nézd meg a könyvből vagy jegyzeteidből hogy kell. A körlevél varázsló lépésenként körbevezet a menetén, nem is kell találgatnod.
2023. okt. 14. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos nem voltam előző órán. Nem kérnék itt segítséget, ha meg tudnám oldani. Remélem neked is így fognak majd segíteni az embertársaid, ha bajban leszel. És mint írtam nem lustaságból, hanem töri fontosabb nekem, mint a word.
2023. okt. 14. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Meg sem próbáltad. A körlevél varázsló minden lépésben megmutatja hogy mikor mit kell kiválasztani vagy létrehozni, a többi értőolvasás és logika. Mellé meg elolvasod a könyvet, ami szintén ugyanezt megmutatja - gyanítom még képernyőképek is vannak mellette.

Nem nem tudod megcsinálni, hanem nem akarod. Ha a saját feladatodat leszarod, itt miért törje bárki más magát?

2023. okt. 14. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek osztálytársaid?
2023. okt. 14. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:

"Engem az info nem annyira érdekel"

Akkor nem nagy baj, ha most lesz belőle egy egyesed. :)

2023. okt. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!