Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan zene készítő program...

Van olyan zene készítő program amiben mi csináljuk a zenét, és nem összevágjuk hangokból mint a magix music maker?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 16:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

#9: #8-as hozzászólásomban felsoroltam pár kottát/zongorát nem igénylő lehetőséget.

Ha zongora helyett a billentyűzetet használnád ott vannak a tracker-stílusú (a zenei hangokat a hagyományos billenytűzettel pötyögöd be) zeneszerkesztő programok, mint például

* az OpenMPT: [link]

* a Milky Tracker: [link]

* a Sunvox: [link]

* a Jeskola Buzz: [link]

az első kettőnél a hangszerek hangminta alapúak (a hangszereket hangfájlokból kell betölteni), az utóbbi kettő a már említett VCV Rackhez hasonló moduláris szintetizátorokon alapszik

2023. szept. 9. 20:55
 12/28 anonim ***** válasza:
Az LMMS ingyenes és könnyen kezelhető.
2023. szept. 9. 20:58
 13/28 A kérdező kommentje:
#11 nekem ez ilyen programozásnak tünnek inkább és #12 az lmms prograamban lehet ilyen zenét csinálni? https://www.youtube.com/watch?v=3UHohn4Wx1w
2023. szept. 9. 21:03
 14/28 A kérdező kommentje:
Pénzes nincs olyan ami nagyon egyszerű? azért pénzes mert egyszerű
2023. szept. 9. 21:13
 15/28 anonim ***** válasza:

Lehet.

2023. szept. 9. 21:29
 16/28 anonim ***** válasza:

#13: Ha nem kottaalapú zeneszerkesztést szeretnél, akkor vagy hangfelvételek részeit kell össszepasszolgatnod (mint a Sony/Magix Music Makerben), vagy különböző hangkeltő/hangtorzító egységeket kell összekötözgetned (ezek a moduláris szintetizátorok) vagy programoznod kell (az audio programozási nyelvek - ChucK, CSound, Pure Data - erre szolgálnak).

Ha nincsen MIDI-billentyűzeted, és nem akarod a hangokat egérrel behúzogatni - amire egyébként sok szekvenszer lehetőséget ad (például a már LMMS is), akkor javasoltak a tracker-stílusú zeneszerkesztő alkalmazások.

2023. szept. 9. 21:30
 17/28 A kérdező kommentje:
Van midi zongorám #16-os csak nem tudok annyira jól zongorázni és én kis egyszerűre gondoltam amiket te írsz azok nagyon bonyolultak
2023. szept. 9. 21:32
 18/28 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=QCmMRCBuuPc #15 ilyet lehet? ha igen egyedül mennyi idő és mennyire kell ismerni az appot és a zongorát?
2023. szept. 9. 21:35
 19/28 A kérdező kommentje:
És az lmms program nem az fl studio free változat vagy is kopija?
2023. szept. 9. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#17: Ha nem akarod "hangokból összevágni a zenét", "kottát nem tudsz olvasni" (#6), " kotta szerkesztő zene program nekem nem jó" (#7) és még a "programozás" sem tetszik, akkor minden "nehéz" lesz.

#19: Az LMMS egy nyílt forrású, multiplatform ingyenes zeneszerkesztő program, és igen, felületében hasonlít a Fruity Loops-ra. Alapvetően MIDI-billentyűzetes kezelésre van kihegyezve, de behúzogathatod a hangokat egy "gépi kottán", a "zongoraszalagon".

2023. szept. 9. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!